Tuntikuvaukset

Tutustu täältä kattavaan ryhmäliikuntavalikoimaamme. Tuntikuvaukset kertovat yleisellä tasolla, mitä mikäkin tunti pitää sisällään. Huom. lukujärjestyksissä on pientä vaihtelua, joten tuntivalikoima saattaa vaihdella.

Spinning -sali:

Sisäpyöräilyn avulla kohotat ja ylläpidät peruskuntoa ympäri vuoden. Pyöräilytunneilla voit säätää vastuksen juuri sinulle sopivalle tasolle, ja sen takia ne sopiikin ihan kaikille! Tervetuloa mukaan!

Lue lisää


Crosstraining -sali:

Crosstraining

Crosstraining on toiminnallista harjoittelua. Treenikerrat ovat erilaisia ja tunti koostuu erilaisista liikesarjoista, joita tehdään mm. kehonpainoa, erilaisia painoja ja levytankoja hyödyntäen.

Lue lisää

Kahvakuula

Tunnilla käytetään eripainoisia kahvakuulia ja niiden avulla vahvistat yhden lihaksen sijasta useampaa lihasryhmää samaan aikaan.

Lue lisää

Omat hanskat tilaat kätevästi https://www.bboxer.pro/

Kuntonyrkkeily 75`

Kuntonyrkkeily on tehokasta harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyödyntäen. Tule mukaan!

Lue lisää

Kehon muokkaus

Kehon muokkaukseen ja voimaharjoitteluun keskittyvä tunti, joka toteutetaan käyttäen erilaisia vapaita painoja kuten levytankoa.

Lue lisää

Aamun Circuit

Kiertoharjoittelutunti, jossa laitetaan kroppaa liikkeelle aamulle sopivalla rasituksella. Tunnilla yhdistyvät niin aerobinen harjoittelu, lihaskunto kuin liikkuvuuskin.

Lue lisää


Ryhmäliikuntasali:

Ohjaaja Johanna Virtanen

Pump

Tunti ei sisällä koreografisia osuuksia ja se sopiikin ihan jokaiselle lihaskuntoliikunnan ystävälle. Musiikki ja ryhmä tsemppaavat jaksamaan tällä koko kehoa haastavalla tunnilla!

Lue lisää

Lihaspatteri

Tällä tunnilla lihaksisto saa kyytiä erilaisten lihaskuntoliikkeiden parissa.

Lue lisää

Step-muokkaus

Step-muokkaus 75′
Stepissä askelletaan laudalle, laudalla ja laudan ympärillä, laji sopii kaikille.

Lue lisää

Hiit 45`

HIIT on lyhenne sanoista high intensity interval training eli korkeatehoinen intervalliharjoittelu. Tämä treeni polttaa kaloreita vielä pitkään treenin jälkeenkin.

Lue lisää

Zumba

Hyvän mielen tanssitunti latinomusiikin tahdissa. Energisyydestä ja iloisesta meiningistä vastaa valloittava ohjaajamme Mira Hillberg!

Lue lisää

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti auttaa sinua palautumaan rasituksesta, lisäämään liikkuvuutta ja vetreyttä sekä parantamaan kehonhallintaa. Tämä tunti olisi hyvä kuulua jokaisen treenaajan viikko-ohjelmaan.

Lue lisää


Studio:

Pilates

Pilates on saapunut Liikuntaparkkiin. Pääset harrastamaan meillä lajia avoimella lukujärjestystunnilla tai kausimaksullisessa pienryhmässä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Core Jooga

Core Joogassa tehdään helppoja jooga-asanoita sekä vahvistavia harjoituksia syville tukilihaksille ja lantionpohjan lihaksille. Tunti sopii kaikille!

Lue lisää

GoFlo Combo


Kaikille avoin, suosittu lukkaritunti GoFlo Combo yhdistää kolme suosittua välinettä; GoFlo-valjaat, Fitness-trampolinin sekä Hula-painovanteen.

Lue lisää

Ilmajooga


Ilmajoogatunnilla pääset tutustumaan ilmajoogan perusteisiin ja erityyppisiin ilmajoogaharjoituksiin.

Lue lisää