Aikuisten kausimaksulliset ryhmät

SYKSYN 2023 HARRASTUKSET OVAT KÄYNNISSÄ - Voit ilmoittautua mukaan myös kesken kauden! Tarkista vapaat ryhmät verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan!


AIKUISTEN RYHMIEN ILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE 2023 ON KÄYNNISSÄ!Harrastuspaikkoja on rajallisesti - varmista paikkasi syksyn ryhmistä ilmoittautumalla mukaan ajoissa!

​​​​​​​Voit tulla mukaan ryhmään myös kesken kauden!


Kokeile ensimmäinen kerta ilman sitoutumista!

  • ​​​​​​​​Voit tulla kokeilemaan harrastusta ensin myös ilman sitoutumista. Ensimmäisen kerran jälkeen voit päättää, maksatko kertamaksun (15/20€) vai koko kausimaksun.
  • Tee ilmoittautuminen tässäkin tapauksessa normaalisti verkkokaupan kautta (valitse maksutavaksi "maksu paikan päällä").

​​​​​​​Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu verkkokauppamme kautta.

Löydät kaikki kausimaksulliset ryhmät verkkokaupastamme.

Huomaathan, että sinun täytyy olla rekisteröitynyt järjestelmäämme ja kirjautunut sisään, jotta ilmoittautuminen onnistuu. :) Maksutavaksi voit valita myös "maksu paikan päällä"


ALTA NÄET LISÄTIETOA RYHMISTÄ!

​​Miesten Power

Miesten Power on tehokas kausimaksullinen ryhmä miehille, jotka kaipaavat voimaa ja ennen kaikkea säännöllistä liikuntaa viikkorytmiinsä!

Lue lisää

Toiminnallisen harjoittelun treeniryhmä

Toiminnallisen harjoittelun treeniryhmä on tehokas kausimaksullinen ryhmä toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneille aikuisille. Treenit ovat aina tutussa porukassa samaan kellonaikaan.

Lue lisää

Muokaten liikkeelle

Muokaten liikkeelle on kausimaksullinen ryhmä, joka sopii kaikille perusjumppaamisen ystäville! Tunti on pääosin aerobista ja rasvaa polttavaa liikuntaa, ja se sisältää aerobisten osuuksien lisäksi lihaskuntoa sekä omalla keholla että pienvälinellä.

Lue lisää

Tankotanssi / Pole Dance

Tankotanssi on tämän päivän trendilaji, jossa kehittyy niin kehonhallinta kuin käsivoimatkin. Liikuntaparkin tankotanssipäivät ovat tiistai ja keskiviikko.

Lue lisää

Ilmajooga

Ilmajoogaa on tarjolla sekä avoimilla lukujärjestystunneilla että kausimaksullisessa Jatko -ryhmässä. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja tule mukaan!​​​​​

Lue lisää

Pilates

Pilates on saapunut Liikuntaparkkiin. Pääset harrastamaan meillä lajia avoimella lukujärjestystunnilla tai kausimaksullisessa pienryhmässä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää