Aikuisten kausimaksulliset ryhmät

Kevään lyhytkurssit käynnistyvät toukokuussa - Ilmoittaudu mukaan nyt!Ilmoittaudu mukaan kevään lyhytkursseille!

Kevään lyhytkurssivalikoimassa mm. äiti-vauva -jumppa, nuorten crosstraining, toiminnallisen harjoittelun alkeet, miesten power sekä useita tankotanssiryhmiä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää


KIITOS KEVÄTKAUDEN RYHMÄLÄISILLE!Tässä kevään 2024 aikuisten kausimaksulliset ryhmät. Syyskauden ilmoittautuminen aukeaa kokonaisuudessaan mahdollisimman pian. Tarkista tilanne verkkokaupasta.


Kokeile ensimmäinen kerta ilman sitoutumista!

  • ​​​​​​​​Voit tulla kokeilemaan harrastusta ensin myös ilman sitoutumista. Ensimmäisen kerran jälkeen voit päättää, maksatko kertamaksun (15/20€) vai koko kausimaksun.
  • Tee ilmoittautuminen tässäkin tapauksessa normaalisti verkkokaupan kautta (valitse maksutavaksi "maksu paikan päällä").
  • Mikäli hyppäät mukaan kesken kauden, loppukauden hinta määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan. Valitse maksutavaksi "maksu paikan päällä".

​​​​​​​Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu verkkokauppamme kautta.

Löydät kaikki kausimaksulliset ryhmät verkkokaupastamme.

Huomaathan, että sinun täytyy olla rekisteröitynyt järjestelmäämme ja kirjautunut sisään, jotta ilmoittautuminen onnistuu. :) Maksutavaksi voit valita myös "maksu paikan päällä"


ALTA NÄET LISÄTIETOA RYHMISTÄ!

​​Miesten Power

Miesten Power on tehokas kausimaksullinen ryhmä miehille, jotka kaipaavat voimaa ja ennen kaikkea säännöllistä liikuntaa viikkorytmiinsä!

Lue lisää

Tankotanssi / Pole Dance

Tankotanssi on tämän päivän trendilaji, jossa kehittyy niin kehonhallinta kuin käsivoimatkin. Liikuntaparkin tankotanssitunneista vastaa tankotaiteilija- ja valmentaja Henriikka Roo.

Lue lisää

Pilates

Pilates on saapunut Liikuntaparkkiin. Pääset harrastamaan meillä lajia avoimella lukujärjestystunnilla tai kausimaksullisessa pienryhmässä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää