Ryhmäliikunta

Tarjoamme kattavan valikoiman ryhmäliikuntatunteja laidasta laitaan ympärivuotisesti. Tutustu lukujärjestykseemme, lue ryhmäliikunnan toimintaohjeet ja ilmoittaudu mukaan tunneille!

Juhannuksen jälkeen käynnistyvä lukujärjestys on voimassa 24.6. - 4.8.2024

Ryhmäliikuntatunnille ilmoittautuminen

Jokaiselle ryhmäliikuntatunnille on ilmoittauduttava. Voit tehdä ilmoittautumisen näppärästi joko mobiilisovelluksellasi tai tällä sivulla varauskalenterin kautta.

Lue lisää

Ryhmäliikunnan toimintaohjeet

Liikuntaparkin ryhmäliikuntatunnit ovat tarkoitettu ihan kaikille! Noudatathan ryhmäliikuntatuntien toimintaohjeita, jotta tunnit sujuvat mahdollisimman mutkattomasti!

Lue lisää

Tuntikuvaukset

Tutustu täältä kattavaan ryhmäliikuntavalikoimaamme. Tuntikuvaukset kertovat yleisellä tasolla, mitä mikäkin tunti pitää sisällään. Huom. lukujärjestyksissä on pientä vaihtelua, joten tuntivalikoima saattaa vaihdella.

Lue lisää

Lue lisää sovelluksen käyttömahdollisuuksista alta ja lue läpi myös usein kysytyt kysymykset, niin pääset heti kärryille sovelluksen käytössä!

Lataa mobiilisovellus puhelimeesi!

Liikuntakeskus Parkki - mobiilisovellus on avaimesi meillä asiointiin! App:n avulla hoidat kaiken asioinnin aina oven avaamisesta vuorovarauksiin ja verkkokauppaostoksiin. Lataa sovelluksemme puhelimeesi App storesta tai Google Play -kaupasta.

Lue lisää


Suosituimmat ryhmäliikuntakortit: