Kausimaksulliset Lasten Ryhmät

HUOM!! Mikäli joudumme jostakin syystä keskeyttämään kauden, kausi tulee jatkumaan vastaavasti mahdollisen siirron verran pidempään.

Voit ilmoittautua vapaisiin ryhmiin myös kesken kauden, mikäli niissä on tilaa. Kausimaksu määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan. Tarkista vapaat ryhmät verkkokaupastamme.


Toukokuun lyhytkursseilla pääset tutustumaan Liikuntaparkin eri harrastusvaihtoehtoihin vaikkapa tulevan syksyn harrastuksia miettiessä. Valitse omasi ja tule mukaan!

Lue lisää

Parkour kevät 2021

Parkour on pitkiä liikesarjoja, johon kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Laji vaatii tekniikkaa, tasapainoa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

Lue lisää

Rengastrapetsi Kevät 2021

Rengastrapetsi on ilma-akrobatiatunti, jossa temppuillaan isolla katosta ripustetulla renkaalla.

Lue lisää

Tankotanssi Kevät 2021

Tankotanssi on tämän päivän trendilaji, jossa kehittyy niin kehonhallinta kuin käsivoimatkin.

Lue lisää

Nuorten Crosstraining Kevät 2021

Nuorten Crosstraining on nuorille suunnattu ryhmä toiminnalliseen harjoitteluun. Harjoittelu sopii hyvin kaikentasoisille ja -kuntoisille omana harrastus- ja harjoittelumuotonaan, mutta erinomaisesti myös muiden lajien oheisharjoitteluun.

Lue lisää

Junior Crosstraining kevät 2021

Junior Crosstraining on junioreille suunnattu ryhmä toiminnalliseen harjoitteluun. Harjoittelu sopii hyvin kaikentasoisille ja -kuntoisille omana harrastus- ja harjoittelumuotonaan, mutta erinomaisesti myös muiden lajien oheisharjoitteluun.

Lue lisää

Ilmajooga Kids Kevät 2021

Kausimaksullinen ryhmä, jossa lapset saavat kokea riemukkaita hetkiä erilaisia liikkeitä ja temppuja harjoitellen ilmajoogakankaan avulla. Temppujen lisäksi liinassa pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Lue lisää

Kepparikerho Kevät 2021

Kepparikerhossa liikutaan eri tavoin oman tai Liikuntaparkin kepparin kanssa. Tutustutaan erilaisiin liikuntatapoihin ja harjoitellaan erikorkuisten esteiden ylityksiä.

Lue lisää

Temppuvoimistelu kevät 2021

Temppuvoimistelu on monipuolista liikkumista omaa kehoa ja erilaisia välineitä apuna käyttäen. Tunnilla kehitetään mm. akrobatiataitoja, lihaskuntoa, kehonhallintaa sekä notkeutta.

Lue lisää

Temppuja ilmassa kevät 2021

Temppuja ilmassa -ryhmässä tutustutaan ilmatemppuiluun monipuolisen välineistön avulla. Käytössä on mm. rengastrapetsi, Goflo -valjaat, ilmajoogaliinat, tanssitangot ja fitness -trampoliinit.
​​​​​​​

Lue lisää