Kausimaksulliset Lasten Ryhmät

SYKSYN 2021 LASTEN RYHMIEN ILMOITTAUTUMINEN ON AVATTU!​​​​​
​​​​​Varmista paikkasi suosituista ryhmistä heti. Tervetuloa mukaan!

Parkour

Parkour on pitkiä liikesarjoja, johon kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Laji vaatii tekniikkaa, tasapainoa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

Lue lisää

Tankotanssi

Tankotanssi on tämän päivän trendilaji, jossa kehittyy niin kehonhallinta kuin käsivoimatkin. Liikuntaparkin tankotanssipäivät ovat tiistai ja keskiviikko.

Lue lisää

Junior- ja nuorten Crosstraining

Crosstraining on nuorille suunnattua toiminnallista harjoittelua. Harjoittelu sopii hyvin kaikentasoisille ja -kuntoisille omana harrastus- ja harjoittelumuotonaan, mutta erinomaisesti myös muiden lajien oheisharjoitteluun.

Lue lisää

Ilmajooga Kids

Ilmajoogassa lapset saavat kokea riemukkaita hetkiä erilaisia liikkeitä ja temppuja harjoitellen ilmajoogakankaan avulla. Temppujen lisäksi liinassa pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan. Ryhmiä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ilmajoogailijoille!

Lue lisää

Temppuvoimistelu

Temppuvoimistelu on monipuolista liikkumista omaa kehoa ja erilaisia välineitä apuna käyttäen kaikille 4-13 -vuotiaille. Tunnilla kehitetään mm. akrobatiataitoja, lihaskuntoa, kehonhallintaa sekä notkeutta. Ryhmät on jaettu iän mukaan kolmeen osaan!

Lue lisää

Temppuja ilmassa Mix

Temppuja ilmassa -ryhmässä tutustutaan ilmatemppuiluun monipuolisen välineistön avulla. Käytössä on mm. rengastrapetsi, Goflo -valjaat, ilmajoogaliinat, tanssitangot ja fitness -trampoliinit. Tämä ryhmä sopii niin kaikille ilmatemppuilusta kiinnostuneille!
​​​​​​​

Lue lisää