Kausimaksulliset Lasten Ryhmät

SYKSYN 2021 LASTEN RYHMIEN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!​​​​​
​​​​​Varmista paikkasi suosituista ryhmistä heti. Tervetuloa mukaan!HUOM! ALLA OLEVISSA RYHMISSÄ ON VIELÄ TILAA JA MUKAAN PÄÄSET MYÖS KESKEN KAUDEN!
Ensimmäisen kerran jälkeen voit päättää, maksatko kokeilumaksun (15-20€) vai koko kausimaksun.


UUDET RYHMÄT (alk.8.9.) :

CROSSTRAINING

ILMAJOOGA

PARKOUR

TEMPPUVOIMISTELU


E-sport & liikunta samassa harrastuksessa

Me haluamme yhdistää e-sportin ja liikunnan samaksi harrastukseksi. E-sport -pelaaminen on uuden ajan urheilua ja se yhdistettynä liikuntaan muodostaa hienon kokonaisuuden.

Lue lisää

Parkour

Parkour on monipuolinen ja hauska laji, johon kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Liikuntaparkista parkour-ryhmiä löytyy 3-12-vuotiaille.

Lue lisää

Tankotanssi / Pole Dance

Tankotanssi on tämän päivän trendilaji, jossa kehittyy niin kehonhallinta kuin käsivoimatkin. Liikuntaparkin tankotanssipäivät ovat tiistai ja keskiviikko.

Lue lisää

Junior- ja nuorten Crosstraining

Crosstraining on nuorille suunnattua toiminnallista harjoittelua. Harjoittelu sopii hyvin kaikentasoisille ja -kuntoisille omana harrastus- ja harjoittelumuotonaan, mutta erinomaisesti myös muiden lajien oheisharjoitteluun.

Lue lisää

Ilmajooga Kids

Ilmajoogassa lapset saavat kokea riemukkaita hetkiä erilaisia liikkeitä ja temppuja harjoitellen ilmajoogakankaan avulla. Temppujen lisäksi liinassa pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan. Ryhmiä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ilmajoogailijoille!

Lue lisää

Kepparikerho

Kepparikerhossa liikutaan eri tavoin oman tai Liikuntaparkin kepparin kanssa. Tutustutaan erilaisiin liikuntatapoihin ja harjoitellaan erikorkuisten esteiden ylityksiä.

Lue lisää

Temppuvoimistelu

Temppuvoimistelu on monipuolista liikkumista omaa kehoa ja erilaisia välineitä apuna käyttäen ja se sopii kaikille 4-13 -vuotiaille. Tunnilla kehitetään mm. akrobatiataitoja, lihaskuntoa, kehonhallintaa sekä notkeutta. Ryhmät on jaettu iän mukaan, joten valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Temppuja ilmassa Mix

Temppuja ilmassa -ryhmässä tutustutaan ilmatemppuiluun monipuolisen välineistön avulla. Käytössä on mm. rengastrapetsi, Goflo -valjaat, ilmajoogaliinat, tanssitangot ja fitness -trampoliinit. Tämä ryhmä sopii kaikille ilmatemppuilusta kiinnostuneille!
​​​​​​​

Lue lisää