Spinning/sisäpyöräily

Sisäpyöräilyn avulla kohotat ja ylläpidät peruskuntoa ympäri vuoden. Pyöräilytunneilla voit säätää vastuksen juuri sinulle sopivalle tasolle, ja sen takia ne sopiikin ihan kaikille! Tervetuloa mukaan!

Tuntikuvaukset:

MAANANTAI

Viikon alkajaisiksi ajamme vaihtelevan kestävyystunnin. Voit ajaa koko tunnin omalla mukavuusalueella peruskestävyyttä tukien. Voit myös haastaa itsesi mukaan vauhtikestävyyttä tukevaan ilotteluun. Aloittelevalle sisäpyöräilijälle tunti sopii oman kunnon rakentamiseen. Tottuneemmille pyörittäjille tunti on hyvä joko palauttava tai vauhtikestävyysharjoitus riippuen siitä, millaisia vastuksia käyttää. Iloinen ja pakoton tunti, jolla arki unohtuu.

Tervetuloa sisäpyöräilemään, nähdään tunneilla!

TIISTAI

Alkulämmittelyjen jälkeen sykkeet nostetaan vauhtikestävyystasolle, jossa ne pidetään koko tunnin ajan. Kerran tai kaksi tunnin aikana lisätään tahtia sen verran, että käväistään hetkellisesti myös maksimikestävyys -sykealueella. Tahti löytyy musiikista ja se koitetaan valita siten, että rytmi löytyy helposti, jolloin sitä on helppo väsyneenä seurata. Tunti sopii kaiken kuntoisille ja vähän kokeneemmille polkijoille, jotka ovat jo tottuneet spinning-pyöräilyyn.

Tervetuloa sisäpyöräilemään, nähdään tunneilla!

KESKIVIIKKO

Keskiviikon tunnilla riittää vauhtia ja rytmiä, joten polkija päättää itse kuinka kovalla vastuksella haluaa mennä. Tästä tunnista saa tehtyä varmasti itselle kovan harjoituksen, mikäli niin haluaa.
Rasvanpoltto ja hyvä fiilis on tällä tunnilla ykkösjuttu runsasta hikoilua unohtamatta. Musiikki virtaa jälleen laidasta laitaan eli jokaiselle jotakin!

Tervetuloa sisäpyöräilemään, nähdään tunneilla!
​​​​
​​​​​​​

LAUANTAI

Lauantai viikon kevyin tunti: Kevyttä polkemista musiikin tahtiin, jossa kukin säätää vastuksen päivän kunnon mukaan sopivaksi. Ylhäällä polkuosuudet pidetään lyhyinä. Sykkeet pidetään tunnilla pääosin peruskuntoalueella. Tunti sopii kaikille.

Tervetuloa sisäpyöräilemään, nähdään tunneilla!

Huom!
Salissa voit pyöräillä milloin vain myös omatoimisesti mukavan musiikin ja tunnelmallisten valojen tahdittamana. Ohjaajan vetämille tunneille voit osallistua voimassa olevan lukujärjestyksen mukaisesti.