Spinning/sisäpyöräily

Sisäpyöräilyn avulla kohotat ja ylläpidät peruskuntoa ympäri vuoden. Pyöräilytunneilla voit säätää vastuksen juuri sinulle sopivalle tasolle, ja sen takia ne sopiikin ihan kaikille! Tervetuloa mukaan!

Tuntikuvaukset (31.8.-3.12.2020) :

MAANANTAI

Viikon alkajaisiksi ajamme vaihtelevan kestävyystunnin. Voit ajaa koko tunnin omalla mukavuusalueella peruskestävyyttä tukien. Voit myös haastaa itsesi mukaan vauhtikestävyyttä tukevaan ilotteluun. Aloittelevalle sisäpyöräilijälle tunti sopii oman kunnon rakentamiseen. Tottuneemmille pyörittäjille tunti on hyvä joko palauttava tai vauhtikestävyysharjoitus riippuen siitä, millaisia vastuksia käyttää. Iloinen ja pakoton tunti, jolla arki unohtuu.

Tervetuloa sisäpyöräilemään, nähdään tunneilla!

-Anne

TIISTAI

Alkulämmittelyjen jälkeen sykkeet nostetaan vauhtikestävyys tasolle, jossa ne pidetään koko tunnin ajan. Kerran tai kaksi tunnin aikana lisätään tahtia sen verran, että kävästään hetkellisesti maksimikestävyys sykkeillä. Tahti löytyy musiikista ja se koitetaan valita siten, että rytmi löytyy helposti jolloin sitä on helppo väsyneenä seurata. Tunti sopii kaiken kuntoisille ja vähän kokeneemmille polkijoille, jotka ovat jo tottuneet spining pyöräilyyn.

Tervetuloa sisäpyöräilemään, nähdään tunneilla!

- Jussi


KESKIVIIKKO

Tällä tunnilla laitetaan hiki virtaamaan, ja sykkeet saavat nousta työosuuksilla selkeästi vauhtikestävyyden puolelle. Musiikki vaihtelee joka kerta suomalaisesta ulkomaiseen, uudemmista hiteistä vanhempiin klassikoihin.
Tälle tunnille uskaltaa tulla kuka vaan, sillä vastuksen säätö on aina polkijan omissa käsissä!

Tervetuloa sisäpyöräilemään, nähdään tunneilla!
- Juuso


TORSTAI

Torstain tunnilla mennään keskiviikon tunnin kaltaisesti. Tällä tunnilla riittää kappaleissa vauhtia ja rytmiä, joten polkija päättää itse kuinka kovalla vastuksella haluaa mennä. Tämä tunti sopii hyvin myös keskiviikon polkijoille, ja siitä saa tehtyä myös itselleen palauttavan tunnin.
​​​​​​​Hyvä fiilis on tällä tunnilla ykkösjuttu runsasta hikoilua unohtamatta. Musiikki virtaa täälläkin laidasta laitaan eli jokaiselle jotakin!

Tervetuloa sisäpyöräilemään, nähdään tunneilla!
- Juuso
​​​​​​​

LAUANTAI

Lauantai viikon kevyin tunti: Kevyttä polkemista musiikin tahtiin, jossa kukin säätää vastuksen päivän kunnon mukaan sopivaksi. Ylhäällä polku osuudet pidetään lyhyinä. Sykkeet pidetään tunnilla pääosin peruskunto alueella. Tunti sopii kaikille.

Tervetuloa sisäpyöräilemään, nähdään tunneilla!
-Jussi


Huom!
Salissa voit pyöräillä milloin vain myös omatoimisesti mukavan musiikin ja tunnelmallisten valojen tahdittamana. Ohjaajan vetämille tunneille voit osallistua voimassa olevan lukujärjestyksen mukaisesti.