Järjestä synttärijuhlat Liikuntaparkissa!

Vietä ikimuistoiset liikuntasynttärit! Liikuntaparkin liikuntasynttärit on vaivaton tapa viettää hauskat ja liikunnalliset synttärit isollakin porukalla. Täytä synttärikysely tältä sivulta löytyvän lomakkeen kautta!

Syntymäpäivät voidaan rakentaa sankarin omien toiveiden tai erilaisten valmiiden teemojen mukaan: esim. kaupunkisota-, parkour-, säbä,- keppari- tai trampoliinisynttärit!
​​​​​​​Uutuutena myös esport-pelisynttärit!


LIIKUNTASYNTTÄREIDEN JÄRJESTÄMINEN

Meillä on jo usean vuoden kokemus liikuntasynttäreiden järjestämisestä ja ns. perussynttärit rakentuvat hyväksi havaitun rungon ja ohjelman pohjalta. Huomioimme kuitenkin ohjelmaa suunniteltaessa myös synttärisankarin toiveita. Synttäreillä on aina paikalla vähintään 1-2 ohjaajaa. Meillä on valittavissa neljä eri tilaa syntymäpäivien järjestämiseen.

1. Iso sali soveltuu erilaisille peli- ja kaupunkisotasynttäreille, sillä salin varusteisiin kuuluu mm. maalit, mailat, tulostaulu sekä hohtovalot. Näiden synttäreiden tarjoilu hoituu kahviossa.

2. Studio, jossa on välineet erilaiseen ilmatemppuiluun: tangot, ilmajoogaliinat, rengastrapetsit sekä Goflo -valjaat. Salista löytyy lisäksi discovalot. Näiden synttäreiden tarjoilu hoituu samassa tilassa tai päärakennuksen kahviossa.

3. Lasten/ryhmäliikuntasalissa on tilaa sekä välineitä erilaisiin leikkeihin ja temppuiluihin. Salista löytyy runsaasti erilaista välineistöä, mm. parkourvälineet, trampoliinit, iso volttimatto ja erilaisia patjoja. Näiden juhlien tarjoilu hoituu salin vieressä olevassa juhlatilassa.

4. E-sport synttärit on mieleinen tapa viettää juhlaa ja sen voit yhdistää mukavasti myös liikunnan kanssa. Valittavanasi on tietokonepelien lisäksi eri vaihtoehtoja PS4 -peleistä.


Syntymäpäivien ohjelma

Liikuntasynttäreillä on monipuolista, hauskaa ja innostavaa liikkumista ohjaajan johdolla. Näin meillä vietetään liikuntasynttäreitä:

– Kokoontuminen ja sankarin huomioiminen
– Teeman mukainen ohjelma n. 60 min.
– Herkutteluhetki n. 20 min.
Herkuttelun jälkeen voi siirtyä liikkumaan omatoimisesti siihen asti, että kaikki ovat syöneet. Tarjoilutilaan ei palata enää herkuttelun jälkeen. Näin rauhoitetaan liikkuminen liikuntatilaan.
– Vapaata tai ohjattua liikkumista n. 40 min.
– Vieraiden heippaaminen kotimatkalle


Ohjeistus synttäreille

Vaatetus ja varusteet
Synttäreille kannattaa varata liikkumiseen sopiva vaatetus.

Salibandysynttäreillä voi käyttää sisäpelikenkiä, muuten suosimme paljain varpain, sukilla tai tossuilla liikkumista. Ilmajoogasynttäreillä kannattaa turvallisuussyistä huomioida, että lapsella ei ole koruja tai vaatteissa teräviä koristeita, vetoketjuja jne.

Välineistö
Kaikki synttäreillä tarvittavat välineet löytyvät meiltä. Synttäreille voi kuitenkin halutessaan tuoda oman nimikoidun juomapullon, sählymailan, keppihevosen jne.

Saapuminen synttäreille
Riittää, kun synttärisankari saapuu n. 5-10 minuuttia ennen ottamaan vieraat vastaan ja ohjaa heidät jättämään ulkovaatteet niille varatuille paikoille.

Lahjat
Sankarille on varattu oma paikka lahjoille, johon voi laittaa mahdolliset lahjat.
Suosittelemme, että lahjat avataan vasta kotona, sillä lapset yleensä haluavat liikkua koko synttäreiden ajan. Jos lahjoja on vähän ja ne haluaa avata synttäreiden aikana, sen voi tehdä herkutteluhetken yhteydessä.

Tarjoilut

Liikuntasynttäreille voi varata valmiin tarjoilun tai järjestää tarjoilun itse. Valmiiseen tarjoiluun on mahdollista tuoda lisäksi omia tarjottavia, esim. kakku.

Maksaminen
Tarjoilun hinta lasketaan hinnaston mukaisesti paikalle saapuvan henkilömäärän mukaan ja maksun voi hoitaa toteutuman mukaan synttäreiden aikana. Maksutapana käteinen tai korttimaksut.

Tarjoilu
Tarjoilu sisältää veden/mehun ja esim. sipsit, popparit, keksit, karkit, astiat ja siivouksen. Myös omia tarjottavia on mahdollista tuoda lisäksi. Jäätelötarjoilua varten käytössä on pakastin, ilmoita tarpeesta varauksen yhteydessä.

Mahdolliset huomioitavat erityisruokavaliot ja allergiat tulee vahvistaa viimeistään 3 vrk ennen juhlapäivää. Ilmoita myös, voiko tarjota tuotetta, jossa on merkintä ”saattaa sisältää” vältettävää raaka-ainetta, esim. pähkinää tmv.

Varausehdot ja hinnasto

 • LIIKUNTASYNTTÄRIT

  1,5h minisynttärit
  max 10 hlö 150€

  2h synttärit/tapahtumat

  1-15 hlö 180€
  16-20 hlö 200€
  21 - 30 hlö 260€
  31+ hlö 300€

  Hinnat sisältävät ohjauksen.

  Tarjoilu/hlö 5 €
  (sis. astiat ja juhlatilan siivouksen, mahdollisuus tuoda lisäksi omia tarjottavia)

  Esport synttärit
  Esport -pelisynttärit 2h (max 15 hlö) 249 €
  Liikunta + Esport -pelisynttärit yhdistettynä 2,5h (max 15 hlö) 299 €
  ​​​​​​​(Esport -synttärihinta sisältää tarjoilun!)

  Synttärivaraukset ovat lähtökohtaisesti sitovia.
 • Peruutus on veloitukseton 14 vrk ennen synttäriajankohtaa.

 • Mikäli peruutus tapahtuu tätä myöhemmin, perimme 50% syntymäpäivien hinnasta.
  ​​​​​​​
 • Mikäli synttärivaraukseen tulee ylitsepääsemätön este (esimerkiksi sairastuminen), synttäriajankohta on mahdollista siirtää yhden kerran veloituksetta eteenpäin.

  PERUUTUKSISSA OTAMME HUOMIOON KORONAN VAIKUTUKSET JA SYNTTÄREIDEN SIIRTO ON MAHDOLLISTA VELOITUKSETTA!

Kuva Esport -salista. Voit yhdistää synttäreillä liikkumiseen myös esport- pelaamisen.

Tsekkaa alta synttärihinnasto ja erilaiset vaihtoehdot!

Lue lisää