Crosstraining


Crosstraining on toiminnallista harjoittelua. Treenikerrat ovat erilaisia ja tunti koostuu erilaisista liikesarjoista, joita tehdään mm. kehonpainoa, erilaisia painoja ja levytankoja hyödyntäen.

Ohjatut tunnit on jaettu eri teemoihin, jotta jokaiselle löytyy omaa kuntotasoa vastaava tunti.

Helppo: Aloittelijoille ja vähemmän liikkuneille sopiva tunti, jossa käydään harjoituksen yhteydessä läpi oikeat tekniikat. Myös pidempään harjoitelleet voivat liikkua tällä tunnilla valitsemalla itselleen sopivat vastukset ja tehostamalla intensiteettiä. Kokeneemmille treenaajille ohjaaja antaa tarvittaessa vaativampia vaihtoehtoja.


Mix: Tunti on monipuolisesti eri lihasryhmät huomioiva tunti.

Interval: Kiertoharjoitteluun perustuva tunti, jossa harjoitteet ovat korkeatehoisia ja lyhytkestoisia ja jossa syketaso vaihtelee kovemman osuuden sekä palauttavan osuuden mukaan.


Voima: Nimensä mukaisesti keskittyy voimaharjoitteluun ja voiman kehittämiseen. Suositellaan enemmän liikkuneille ja tekniikat hallitseville.

Olympic Helppo/Olympic Voima: Erilaisiin nostoihin ja nostotekniikoihin keskittyvä tunti. Voima-tunnilla keskitytään nimensä mukaisesti enemmän myös voiman kehittämiseen.