Manipulatiivinen fysioterapia, Osteopatia, Hieronta, Personal Training, Ravintovalmennus – Terveyden ja Hyvinvoinnin ammattilaiset

Tule Kuntoon Oy tarjoaa tiloissamme laajaa fysioterapeuttista osaamista.


​​​​​​​Olemme terveyden- ja hyvinvointialan perheyritys Liikuntaparkin B-rakennuksessa, ja meillä on yli 20 vuoden kokemus alalla työskentelystä. Olemme erikoistuneet hoitamaan laaja-alaisesti tuki- ja liikuntaelinperäisiä oireita, ja kiputiloja Manipulatiivisen fysioterapian (Maitland concept®, joka on maailman laajimmalle levinnyt ortopedisen manuaalisen terapian = OMT muoto) ja Ortopedisen osteopatian keinoin. Toimintamme perustuu tieteelliseen näyttöön ja tutkimustietoon. Vahvuutenamme on manuaalisten käsittelytaitojen lisäksi oireiden tunnistaminen liikkeessä ja erilaisissa toiminnoissa, sekä kokonaisvaltainen ymmärrys ihmiskehosta ja sen toiminnasta harjoitteita ohjattaessa.

Jatkuva kouluttautuminen ja yli 20 vuoden kokemus antavat meille kilpailuedun perinteiseen hierontaan ja fysioterapiaan nähden. Ne ovat luoneet vahvan pohjan tutkimiseen ja analyyttiseen ajatteluun oireiden syy-seurausyhteyksistä. Mielestämme mikään yksittäinen kikka (esimerkiksi manipulaatio toistuvasti tehtynä) ei tuo pysyvää ratkaisua ongelmiin. Tutkittu tieto yhdessä käytännön kokemuksen ja opittujen tekniikoiden kanssa auttavat ymmärtämään mistä oireet johtuvat, ja valitsemaan parhaan tavan hoitaa.

Tavoitteemme on ylläpitää kykyäsi työskennellä, liikkua ja voida hyvin. Kiputilanteissa hoidamme kipusi ensisijaisesti pois mahdollistaen nopean töihin tai harrastusten pariin paluun. Pidämme tärkeänä, että opit itse ymmärtämään käyntisi jälkeen mistä oire, kipu tai kireys johtuu, ja mitä sille voi tehdä sen poissa pysymiseksi.

Meille tärkeintä on nähdä sinut kivuttomana ja hyvinvoivana. Luodaan yhdessä tavoitteet, ja mietitään keinot saavuttaa ne!

Anna meidän auttaa sinua!

Jouni Mäntylä 0400 522 333
Ortopedinen osteopaatti
Hieroja / urheiluhieroja
Auktorisoitu Personal Trainer
jouni.mantyla@tulekuntoon.com

Kati Mäntylä 040 531 7366
Manipulatiivinen fysioterapeutti Maitland concept®
Ravintovalmentaja kati.mantyla@tulekuntoon.com