Lasten kausimaksulliset ryhmät

KEVÄÄN 2024 RYHMIEN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ - Paikkoja on rajallisesti, joten varmista harrastuspaikkasi ajoissa!


ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE 2024 ON KÄYNNISTYNYT - VARAA PAIKKASI AJOISSA!

Muistathan, että harrastuspaikkoja on rajallisesti - varmista paikkasi kevään ryhmistä ilmoittautumalla mukaan ajoissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alta!Kokeile ensimmäinen kerta ilman sitoutumista!

  • ​​​​​​​​Voit tulla kokeilemaan harrastusta ensin myös ilman sitoutumista. Ensimmäisen kerran jälkeen voit päättää, maksatko kertamaksun (15/20€) vai koko kausimaksun.
  • Tee ilmoittautuminen tässäkin tapauksessa normaalisti verkkokaupan kautta (valitse maksutavaksi "maksu paikan päällä").LISÄTIETOA ERI HARRASTUSVAIHTOEHDOISTAMME

Parkour

Parkour on monipuolinen ja hauska laji, johon kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Liikuntaparkista parkour-ryhmiä löytyy 4-12-vuotiaille.

Lue lisää

Peliä ja parkouria - Liikuntaa ja esport-pelaamista samassa ryhmässä!

Peliä ja Parkouria on harrastus, jossa yhdistyy sekä liikunta että esport -pelaaminen. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Tankotanssi / Pole Dance

Tankotanssi on tämän päivän trendilaji, jossa kehittyy niin kehonhallinta kuin käsivoimatkin. Liikuntaparkin tankotanssitunneista vastaa tankotaiteilija- ja valmentaja Henriikka Roo.

Lue lisää

Junior Crosstraining

Crosstraining on nuorille suunnattua toiminnallista harjoittelua. Harjoittelu sopii hyvin kaikentasoisille ja -kuntoisille omana harrastus- ja harjoittelumuotonaan, mutta erinomaisesti myös muiden lajien oheisharjoitteluun.

Lue lisää

Nuorten Crosstraining

Crosstraining on nuorille suunnattua toiminnallista harjoittelua. Harjoittelu sopii hyvin kaikentasoisille ja -kuntoisille omana harrastus- ja harjoittelumuotonaan, mutta erinomaisesti myös muiden lajien oheisharjoitteluun.

Lue lisää

Kepparikerho

Kepparikerhossa liikutaan eri tavoin oman tai Liikuntaparkin kepparin kanssa. Tutustutaan erilaisiin liikuntatapoihin ja harjoitellaan erikorkuisten esteiden ylityksiä.

Lue lisää

Lasten ilmajooga

Ilmajoogassa lapset saavat kokea riemukkaita hetkiä erilaisia liikkeitä ja temppuja harjoitellen ilmajoogakankaan avulla. Temppujen lisäksi liinassa pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan. Ryhmiä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ilmajoogailijoille!

Lue lisää

Liikunta Special - Erityislasten oma liikuntaryhmä

Liikunta Special on erityislapsille tarkoitettu oma liikuntaryhmä. Tuntien sisältö koostuu erilaisista liikuntaleikeistä, musiikkiliikunnasta ja monipuolisista temppuradoista. Tunnille voi osallistua yksin tai oman avustajan kanssa.

Lue lisää

Temppuja ilmassa

Temppuja ilmassa -ryhmässä tutustutaan ilmatemppuiluun monipuolisen välineistön avulla. Tämä ryhmä sopii kaikille ilmatemppuilusta kiinnostuneille!
​​​​​​​

Lue lisää

Temppuvoimistelu

Temppuvoimistelu on monipuolista liikkumista omaa kehoa ja erilaisia välineitä apuna käyttäen ja se sopii kaikille 4-13 -vuotiaille. Ryhmät on jaettu iän mukaan, joten valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Trampolin Kids

Trampolin Kids on harrastus, jossa jokainen pääsee pomppimaan omalla trampoliinillaan ohjaajan johdolla hyvän musiikin tahdissa! Monipuoliset trampoliinilla tehtävät liikkeet kehittävät mm. aerobista kuntoa, koordinaatiokykyä sekä tasapainoa. Harrastus on hikistä mutta samalla hauskaa!

Lue lisää