Tankotanssi / Pole Dance

Tankotanssi on tämän päivän trendilaji, jossa kehittyy niin kehonhallinta kuin käsivoimatkin. Liikuntaparkin tankotanssitunneista vastaa tankotaiteilija- ja valmentaja Henriikka Roo.Tankotanssi eli Pole Dance sopii aloittelijoille ja lajiin jo tutustuneille. Tangon kanssa harjoittelu on hauska ja erittäin tehokas tapa kasvattaa voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta.

Pole -tunneilla yhdistetään lihaskuntoharjoittelua, akrobatiaa ja tanssia. Liikkeissä on käytössä koko keho ja harrastus on kokonaisvaltainen ja näyttävä laji, joka vahvistaa samalla kehon kaikkia lihaskerroksia.
​​​​​​​

Tankotanssi -tunneilla harjoitellaan akrobatian perustaitoja ikätasolle sopivin harjoittein. Tunnit koostuvat erilaisista tangon avulla tehtävistä tempuista ja tekniikkaharjoituksista, ja isona osana harjoittelua on kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteet. Tunneilla harjoitellaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä yhdessä oppien ja toisia kannustaen.


Varusteeksi tunneille lyhyet shortsit ja hihaton ihonmyötäinen yläosa sekä pitkälahkeiset joustavat housut lämmittelyn ja loppuvenyttelyiden ajaksi. Pidä mukana myös juomapulloa ja pientä hikipyyhettä. Poista kellot ja sormukset käsistä tuntien ajaksi. Myös isoja tai roikkuvia koruja kannattaa välttää ja solmia hiukset kiinni.

Ohjaajana Henriikka Roo