Lapset ja nuoret salilla

Meille on tervetulleita myös nuoret treenaajat ja autamme heidät mielellämme alkuun kuntosaliharjoittelussa. Lue lisää eri mahdollisuuksista.

Nuorten saliharjoittelu

Meidän salillemme on tervetulleita myös nuoret treenaajat, kunhan järjestyssäännöt ja toimintaohjeet ovat tiedossa. Ikäraja omatoimiseen harjoitteluun on 15v. Tätä nuoremmat treenaajat tarvitsevat aikuisen läsnäolon tai henkilökohtaisen treeniohjelman ollessaan treenaamassa. Tällä haluamme varmistaa, että harjoittelu salillamme olisi aina fiksua ja turvallista. Lasten ja nuorten maksut menevät normaalin hinnaston mukaan.

Suosittelemme jokaiselle nuorelle myös omaa kuntosalistarttia, joka on hyvä ja turvallinen tapa aloittaa nuoren kuntosaliharrastus. PT:n kanssa katsottu ohjelma ja oikeat liikeradat takaavat nuorelle turvallisen ensikosketuksen kuntosaliharjoittelulle.

PT Junior -Startti

PT -startti sopii nuorille, jotka ovat vasta aloittelemassa kuntosaliharrastusta. PT:n kanssa aloittaminen on helpompaa ja turvallisempaa.

Lue lisää

PT Junior Startti -paketti

Junior Statti -paketissa harjoittelet PT:n kanssa pidemmällä tähtäimellä pari kertaa kuukaudessa. Ota ammattilainen juniorisi tueksi varmistamaan turvallinen ja oikeaoppinen harjoittelu.

Lue lisää


Kuntosali ei ole lasten leikkipaikka!

Salimme on tarkoitettu vain treenaajille ja turvallisuustekijöiden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi lapsia ei voi ottaa mukaan kuntosalille. Omatoimisen lapsen voi kuitenkin tuoda kahvioon treenin ajaksi esim. piirtelemään tai katselemaan televisiota (asiakaspalvelun aukioloaikoina). Lisäksi lauantaiaamuisin tarjoamme ohjatun lapsiparkin, jolloin aikuinen voi mennä samaan aikaan kuntosalille tai ohjatulle ryhmäliikuntatunnille.

Lapsiparkissa viihdyt monipuolisten liikuntamahdollisuuksien kera.

Lapsiparkki

Lue lisää