Ilmoittaudu mukaan kevään lyhytkursseille!

Kevään lyhytkurssivalikoimassa mm. äiti-vauva -jumppa, nuorten crosstraining, toiminnallisen harjoittelun alkeet, miesten power sekä useita tankotanssiryhmiä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan!


Lisätietoa ryhmistä alta:


Äiti-Vauva -jumppa

Äiti-Vauva -jumppa on vauvan ja aikuisen yhteinen liikuntahetki. Ryhmä on tarkoitettu aikuiselle ja 3-12 kuukauden ikäiselle vauvalle.

Lue lisää

Tankotanssin lyhytkurssit

Tankotanssin tulevat lyhytkurssit sopivat sekä jatkokurssiksi alkuvuoden ryhmäläisille että ensikertalaisille uuden harrastuksen kokeiluun. Ryhmät käynnistyvät keskiviikkona 15.5.

Lue lisää

Nuorten Crosstraining

Crosstraining on nuorille suunnattua toiminnallista harjoittelua. Harjoittelu sopii hyvin kaikentasoisille ja -kuntoisille omana harrastus- ja harjoittelumuotonaan, mutta erinomaisesti myös muiden lajien oheisharjoitteluun.

Lue lisää

​​Miesten Power

Miesten Power on tehokas kausimaksullinen ryhmä miehille, jotka kaipaavat voimaa ja ennen kaikkea säännöllistä liikuntaa viikkorytmiinsä!

Lue lisää

Toiminnallisen harjoittelun treeniryhmä

Toiminnallisen harjoittelun treeniryhmä on tehokas kausimaksullinen ryhmä toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostuneille aikuisille. Treenit ovat aina tutussa porukassa samaan kellonaikaan.

Lue lisää