Kuntosaliohjelma

Teetä itsellesi henkilökohtainen kuntosaliohjelma ja treenaa sinulle sopivan ohjelman ja aikataulun mukaisesti. Katso vaihtoehdot alta ja ota yhteyttä!

Kuntosaliohjelma räätälöidään aina omien tavoitteidesi, oman aktiivisuutesi ja ajankäyttösi mukaan. Ohjelman laatimisessa otetaan huomioon aina treenitausta, mahdolliset liikerajoitteet sekä tavoitteesi. Kaipaatko lisää voimaa vai lihaksiston ylläpitoa, vaatiiko kehosi rasvaa polttavaa liikuntaa vai kertooko kehosi kenties, että lihaksistoa pitää huoltaa ja lisätä liikkuvuutta?

Syke Tribe -sovellus

Meillä on käytössä Syke Tribe -sovellus, jonka kautta asiakas saa kuntosaliohjelman näppärästi omaan älypuhelimeensa. Sovelluksen avulla voit myös mm. täyttää harjoituspäiväkirjaa sekä seurata treenikehitystäsi.
Syke Tribe on ladattavissa Play-kaupasta sekä App-storesta.


KUNTOSALIOHJELMAT:

Nuoret

Kuntosaliohjelma (nuoret)

1 -jakoinen ohjelma nuorelle, joka vasta aloittelee kuntosaliharjoittelua. Tämä sopii nuorelle ensikosketukseksi kuntosalille tai ensisysäykseksi liikunnallisen elämäntavan löytämiselle.
PT:n tehtävänä on varmistaa, että nuori tietää, mitä salilla kannattaa tehdä ja ennen kaikkea varmistaa, että liikkeet tehdään oikein ja turvallisesti.

Varaa aikaa n. 75 min ja varustaudu liikuntavarustein.

Ohjelman hinta 70€

1 -jakoisen ohjelman päivitys suositellaan tehtäväksi n. 6-8 viikon harjoittelun jälkeen.​​​​​​​


Lisätunti +50€
Mikäli kaipaat ohjelmaan täydennystä, lisäliikkeitä tai variaatioita, voit varata myös lisätunnin PT:n kanssa. Tämä sopii hyvin myös, mikäli nuori haluaa kaksijakoisen ohjelman.


Ohjelman päivitys -20%
Mikäli kaipaat päivitystä entiseen meillä tehtyyn ohjelmaan, on sen hinta -20%.


Nuorten tsemppitreenit (60min)

Tämä on hyvä tapa saada nuori liikkeelle. Mikäli et kaipaa ohjelmaa, vaan enemmänkin boostausta ja tsemppiä treenaamiseen, tämä on sinun juttusi! Voit valita treenin joko kuntosalilaitteilla tehtäväksi tai toiminnalliseksi harjoitukseksi.

Hinta: 50€ (ei sis. kuntosalimaksua)


Aikuiset

1 -jakoinen ohjelma sinulle, joka käyt salilla 1-3 kertaa viikossa ja haluat tehdä kerralla kokonaisvaltaisen koko kroppaa kuormittavan treenin.

Alkukartoitus sähköpostitse ennen tapaamista.

Varaa aikaa n. 75 min ja varustaudu liikuntavarustein.

Ohjelman hinta 90€

1 -jakoisen ohjelman päivitys suositellaan tehtäväksi n. 6-8 viikon harjoittelun jälkeen.


2 -jakoinen ohjelma sinulle, joka käyt salilla 2-4 kertaa viikossa ja haluat jakaa treenin kahdeksi erilaiseksi treenipäiväksi esim. alavartalo- ja ylävartalopäiväksi.

Alkukartoitus sähköpostitse ennen tapaamista.

Varaa aikaa n. 90-120 min ja varustaudu liikuntavarustein.

Ohjelman hinta 150€

2 -jakoisen ohjelman päivitys suositellaan tehtäväksi n. 6-8 viikon harjoittelun jälkeen.


Monijakoinen ohjelma sinulle, joka käyt salilla useamman kerran viikossa ja haluat lisätä harjoitusohjelmaan myös muuta liikuntaa.​​​​​​​

Sopimuksen mukaan


Personal Trainer on harjoittelun tueksi hyvä ja turvallinen valinta! Ota yhteyttä!

PT -valmennuspaketit

PT -valmennuspaketit on tarkoitettu pidempiaikaisia valmennuksia ja elämäntaparemontteja varten. Räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeillesi sopiva paketti!

Lue lisää