PT -valmennuspaketit

PT -valmennuspaketit on tarkoitettu pidempiaikaisia valmennuksia ja elämäntaparemontteja varten. Räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeillesi sopiva paketti!

PT - STARTTI

Valmennuspaketti, jossa harjoittelet kaksi kertaa kuukaudessa pt:n opastuksella. Valmennus sopii sinulle, mikäli et saa itsestäsi yksin irti ja kaipaat harjoitteluusi tsemppiä ja henkistä tukea. Valmentajan avulla varmistat, että teet liikkeet oikein ja saat uusia treenivinkkejä. Tässä paketissa sitoudut harjoitteluun ja pidät innostustasi treenaamiseen yllä. Tavoitteenamme on tukea harjoitteluasi monipuolisten yhteisten harjoitusten avulla sekä laatia sinulle sopiva kuntosaliohjelma omatoimiseen harjoitteluun.

Matka yhdessä jatkuu haluamasi pituisen ajan.
(Suosituksena vähintään 3kk)

Valmennus sisältää saliohjelman ja 2 tapaamista/kk (a´60 min)

- alkukartoitus, saliohjelma, saliohjelman läpikäyminen/päivitykset sekä yhteiset harjoitukset jokaiselle henkilökohtaisesti räätälöidyn kausisuunnitelman mukaisesti

Hinta 170€/kk


PT - JUNIOR STARTTI

Valmennuspaketti, jossa harjoittelet kaksi kertaa kuukaudessa PT:n opastuksella. Valmennus sopii nuorelle ensikosketukseksi kuntosalille tai ensisysäykseksi liikunnallisen elämäntavan löytämiselle. Valmentajan avulla varmistat, että liikkeet tehdään oikein ja valmentaja tarjoaa tukea, tsemppiä ja kannustusta liikunnan ilon löytämiseen. Tavoitteenamme on tukea nuoren lihaskuntoharjottelua ja motivoida liikkumiseen monipuolisten yhteisten harjoitusten avulla.

Treenaaminen ammattilaisen kanssa on Fiksu valinta.

Matka yhdessä jatkuu haluamasi pituisen ajan. (vähintään 1kk / 2 tapaamista)

Valmennus sisältää 2 tapaamista /kk (a´60 min)

- ensimmäisellä kerralla alkukartoitus, saliin tutustuminen sekä saliohjelman läpikäynti.

- Toisella kerralla yhteinen harjoitus ja varmistus, että liikkeet ovat hallussa.

Seuraavat kerrat jokaiselle henkilökohtaisesti räätälöidyn kausisuunnitelman mukaisesti.

Hinta 150€/kk