Kausimaksulliset ryhmät

SYKSYN 2023 HARRASTUKSET OVAT KÄYNNISSÄ! Laaja harrastustarjonta sekä lapsille että aikuisille. Tarkista vapaat ryhmät verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan!Harrastuksia sekä lapsille että aikuisille

Tarkista harrastusvaihtoehdot alta ja varmista paikkasi ryhmistä!


Lasten kausimaksulliset ryhmät

SYKSYN 2023 HARRASTUKSET OVAT KÄYNNISSÄ - Voit ilmoittautua mukaan myös kesken kauden! Tarkista vapaat ryhmät verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Aikuisten kausimaksulliset ryhmät

SYKSYN 2023 HARRASTUKSET OVAT KÄYNNISSÄ - Voit ilmoittautua mukaan myös kesken kauden! Tarkista vapaat ryhmät verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää


Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu verkkokauppamme kautta.
Löydät kaikki kausimaksulliset ryhmät verkkokaupastamme.


Huomaathan, että sinun täytyy olla rekisteröitynyt järjestelmäämme ja kirjautunut sisään, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Maksutavaksi voit valita myös "maksu paikan päällä".


Huom. Voit tulla kokeilemaan harrastusta ensin myös ilman sitoutumista. Ensimmäisen kerran jälkeen voit päättää, maksatko kertamaksun (15€/20€) vai koko kausimaksun.
Tee ilmoittautuminen tässäkin tapauksessa normaalisti verkkokaupan kautta.


  • Pyrimme tuottamaan erilaisia harrasteryhmiä lapsille ja nuorille ilman kilpailullisia tavoitteita.
    ​​​​​​​
  • Ryhmissä pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja ilman pidempää sitoutumista ja ilman erillisiä varustehankintoja.

  • Kausimaksulliset ryhmät ovat n. 3kk mittaisia ja antaa mahdollisuuden kokeilla esim. syys- ja kevätkaudella erilaisia harrastuksia.

  • Toiminnassamme pyrimme ottamaan huomioon, että lähellä samaa ikää olevat sisarukset pääsisivät harrastamaan samassa ryhmässä. Mikäli mietityttää, voitko ilmoittaa lasta tiettyyn ryhmään, ota rohkeasti yhteyttä niin autamme oikean ryhmän valinnassa!

  • Lisäksi tarjoamme erilaisia lukujärjestystunteja aikuisille samaan aikaan lapsen harrastuksen kanssa. Näin pyrimme omalta osaltamme helpottamaan perheiden arkea, kuljettamista, sekä lisäämme tietenkin liikuntaa kaikille perheenjäsenille!