Maksutavat

Maksutavat

Verkkomaksu
Tilauksen voit maksaa verkkopankkitunnuksilla. Tilauksesi kirjautuu järjestelmäämme, kun olet käynyt maksamassa sen verkkopankissa. Maksun jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, josta voit halutessasi tulostaa sen.

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki sekä luottokortit Visa, MasterCard ja American Express. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.

Hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron.


Maksut Visa, MasterCard ja American Express-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, MasterCard tai American Express-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


​​Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

VismaPay

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa maksukortilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Edenred-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta


Lisäksi asiakaspalvelussamme voit maksaa liikuntarahoilla

Vastaanotamme asiakaspalvelussamme maksuja myös monilla liikuntamaksuvälineillä. Meillä käy

 • Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
 • TYKY ja TYKY online
 • ePassi
 • Eazybreak
 • Edenred
 • Mobilepay (91775)

  JATKUVAN SOPIMUKSEN KUUKAUSITTAISET MAKSUT:
  Ensimmäinen kuukausi maksetaan verkkokaupassa verkko-ostoksena, paikan päällä pankki- /luottokortilla, liikuntaedulla tai käteisellä. Seuraavien kuukausien laskut tulevat automaattisesti paperilaskuna rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskua ei makseta eräpäivänä laskusta lähtee muistutuslasku ja laskuun lisätään muistutuskulu 5€. Mikäli lasku jätetään maksamatta sulkeutuu kulkutunniste , mutta maksuvelvollisuus säilyy irtisanomissääntöjen mukaisesti.

  HINNANMUUTOKSET:
  Hinnanmuutoksista ilmoitetaan viimeistään 60 päivää ennen kuin hinnanmuutokset astuvat voimaan, Liikuntaparkki Oy voi korottaa tai laskea kuukausittaisen maksun hintaa. Liikuntaparkki Oy ilmoittaa muutoksista sähköpostitse niille asiakkaille joilla kuukausittaisella laskutuksella oleva asiakkuus on voimassa. Ennalta maksetun kausikortin hintaan ei voida jälkikäteen tehdä muutoksia. Liikuntaparkki Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle arvonlisäveromuutoksen tai mahdollisten muiden viranomaistoimien hinnoissa aiheuttamista muutoksista vähintään kuukautta ennen tällaisten muutosten siirtämistä asiakkaan maksettaviin hintoihin. Arvonlisäveroon kohdistuvat mahdolliset muutokset astuvat voimaan kuukausimaksullisiin sopimuksiin välittömästi veron muuttumispäivänä.