Ilmajooga

Ilmajoogaa on tarjolla sekä avoimilla lukujärjestystunneilla että kausimaksullisessa Jatko -ryhmässä. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja tule mukaan!​​​​​


Ilmajooga Jatko -ryhmä on tarkoitettu lähtökohtaisesti lajiin jo tutustuneille.​​​​

Ensikertalaisille suosittelemme ilmajoogan lukujärjestystuntejamme.

Ilmajoogatunnilla pääset huoltamaan kehoa ja mieltä sekä tutustumaan erityyppisiin ilmajoogaharjoituksiin.

Ilmajoogatunneilla tärkeintä on kuunnella omaa kehoasi ja kehon tuntemuksia. Harjoitukset tehdään aina juuri sinulle sopivalla tasolla. Ei siis huolta, kenenkään ei tarvitse taipua eksoottisiin akrobatia-asentoihin, mikäli ei halua.

Tunneilla käydään läpi rauhalliseen tahtiin kehon eri osia, venytään ja vapaudutaan kireyksistä, joillain tunneilla saatetaan vähän temppuillakin. Joka tunnilla tärkeätä on myös mielen harjoittaminen ja rentoutuminen. Tämä tunti on sinun ikiomaa aikaasi ja voit keskittyä itseesi ja omaan hyvään oloosi.

Huom!
Pukeudu vähintään polvitaipeet peittäviin housuihin ja lyhyt/pitkähihaiseen paitaan. Tunnilla voit olla sukilla tai paljain jaloin. Pesethän kasvomeikin ennen tuntia, että liinat pysyvät puhtaina.

Kaikki korut ja muut terävät yksityiskohdat (metallikoristeet ja vetoketjut yms.) vaatteissa on kiellettyjä kankaiden repeytymisvaaran vuoksi. Ota mukaan myös juomapullo.