Toiveisiin on vastattu ja nyt jopa kolme tuntia arkiaamuille - Uusi lukujärjestys on voimassa 5.12. asti

Ei sitoutumista tai liittymismaksuja. Ilmoittaudu tunneille näppärästi app:lla!


Muutama poiminta uudesta lukujärjestyksestä:

  • Aamutunnit nykyisessä lukkarissa kolme kertaa viikossa! Uusi Aamujumppa 45' nyt myös maanantaisin klo 9.15. Tiistaissa ja torstaissa jatkavat tuttuun tyyliin Lounasjumppa 45' ja Aamun Circuit. Aamutunneille toivomme ilmoittautumiset viimeistään edellisiltana klo 21.

  • Rauhallisemmista tunneista tässä maailmanajassa on kova kysyntä. Meillä pääsetkin harrastamaan useampien rauhallisten lukkarituntien parissa. Valikoimassa mm. Fascia Methodia, Core- ja Yin Joogaa sekä Pilatesta sekä perinteisempiä kehonhuolto -tunteja.

  • Toiminnallinen kehonhuolto pidetään jatkossa torstaisin klo 17 ja se on suunnattu erityisesti lämmittäväksi ja valmistavaksi tunniksi klo 18 Crosstraining-tuntia varten. Tunnille voi toki osallistua myös omana tuntinaan!

  • Suosittu Mira Hillbergin ohjaama Zumba on otettu jälleen ilolla vastaan - Zumbaa pääset harrastamaan jatkossa maanantaisin klo 19.05.

  • Spinning-tunnit jatkuvat neljä kertaa viikossa! Huomaa myös pidemmän matkan ystäville tarkoitettu torstain erityispitkä Spinning 90'.
    ​​​​​​​
  • Myös kestomenestyjät kuten Crosstraining, Pump ja Kahvakuula jatkavat tuttuun tapaan lukkarissa.​​​​​​ omilla paikoillaan.​​​​​​

  • ​​​Pääset osallistumaan kaikille lukkaritunneille kertamaksulla, tutustumisviikolla, 5-, 10- tai 20x -treenikortilla tai ryhmäliikunnan kausikortilla. Tervetuloa jumpille!

  • Ilmoittautuminen tunneille näppärästi Liikuntaparkin mobiilisovelluksella!

Lataa Liikuntakeskus Parkki -app, valitse itsellesi sopivin ryhmäliikuntakortti ja ilmoittaudu tunnille näppärästi sovelluksen kautta!


Ryhmäliikuntatunnille ilmoittautuminen

Jokaiselle ryhmäliikuntatunnille on ilmoittauduttava. Voit tehdä ilmoittautumisen näppärästi joko mobiilisovelluksellasi tai tällä sivulla varauskalenterin kautta.

Lue lisää

Ryhmäliikunnan toimintaohjeet

Liikuntaparkin ryhmäliikuntatunnit ovat tarkoitettu ihan kaikille! Noudatathan ryhmäliikuntatuntien toimintaohjeita, jotta tunnit sujuvat mahdollisimman mutkattomasti!

Lue lisää

Lue lisää sovelluksen käyttömahdollisuuksista alta ja lue läpi myös usein kysytyt kysymykset, niin pääset heti kärryille sovelluksen käytössä!

Lataa mobiilisovellus puhelimeesi!

Liikuntakeskus Parkki - mobiilisovellus on avaimesi meillä asiointiin! App:n avulla hoidat kaiken asioinnin aina oven avaamisesta vuorovarauksiin ja verkkokauppaostoksiin. Lataa sovelluksemme puhelimeesi App storesta tai Google Play -kaupasta.

Lue lisää


Suosituimmat ryhmäliikuntakortit:

Kaikki ryhmäliikuntakortit näet verkkokaupan kautta!