Liikuntasynttärit

Vietä ikimuistoiset liikuntasynttärit! Liikuntaparkin liikuntasynttärit on vaivaton tapa viettää hauskat ja liikunnalliset synttärit isollakin porukalla. Täytä synttärikysely tältä sivulta löytyvän lomakkeen kautta!OHJEET SYNTTÄRISANKARILLE

Tervetuloa juhlimaan syntymäpäiviä Liikuntaparkkiin! Luethan synttäriohjeet etukäteen, jotta osaat valmistautua juhliisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää


LIIKUNTASYNTTÄREIDEN JÄRJESTÄMINEN

Meillä on jo usean vuoden kokemus liikuntasynttäreiden järjestämisestä ja ns. perussynttärit rakentuvat hyväksi havaitun rungon ja ohjelman pohjalta. Huomioimme kuitenkin ohjelmaa suunniteltaessa myös synttärisankarin toiveita. Synttäreillä on aina paikalla vähintään 1-2 ohjaajaa.

Meillä on valittavissa neljä eri tilaa syntymäpäivien järjestämiseen.

1. Iso sali soveltuu erilaisille peli- ja kaupunkisotasynttäreille, sillä salin varusteisiin kuuluu mm. maalit, mailat, tulostaulu sekä hohtovalot. HUOM! Hohtovaloteema on mahdollista vain ison salin varauksille. Näiden synttäreiden tarjoilu hoituu kahviossa, joka on salin välittömässä läheisyydessä. OVI A1

2. Studio, jossa on välineet erilaiseen ilmatemppuiluun: tangot, ilmajoogaliinat, rengastrapetsit sekä Goflo -valjaat. Salista löytyy lisäksi discovalot. Näiden synttäreiden tarjoilu hoituu samassa tilassa tai päärakennuksen kahviossa. OVI A2

3. Lasten salissa on tilaa sekä välineitä erilaisiin leikkeihin ja temppuiluihin. Salista löytyy runsaasti erilaista välineistöä, mm. parkourvälineet, trampoliinit, iso volttimatto (airtrack) ja erilaisia patjoja. Näiden juhlien tarjoilu hoituu salin vieressä olevassa juhlatilassa. OVI B2

4. Esports -synttärit on mieleinen tapa viettää juhlaa ja sen voit yhdistää mukavasti myös liikunnan kanssa. Valittavanasi on tietokonepelien lisäksi eri vaihtoehtoja PS4 -peleistä. Näiden juhlien tarjoilu hoituu samassa tilassa tai alakerrasta löytyvässä tarjoiluhuoneessa. OVI B1Syntymäpäivien ohjelma

Liikuntasynttäreillä on monipuolista, hauskaa ja innostavaa liikkumista ohjaajan johdolla. Näin meillä vietetään liikuntasynttäreitä:

– Kokoontuminen ja sankarin huomioiminen
– Teeman mukainen ohjelma n. 60 min.
– Herkutteluhetki n. 20 min.
Herkuttelun jälkeen voi siirtyä liikkumaan omatoimisesti siihen asti, että kaikki ovat syöneet. Tarjoilutilaan ei palata enää herkuttelun jälkeen. Näin rauhoitetaan liikkuminen liikuntatilaan.
– Vapaata tai ohjattua liikkumista n. 40 min.
– Vieraiden heippaaminen kotimatkalle


Ohjeistus synttäreille

Vaatetus ja varusteet

 • Synttäreille kannattaa varata liikkumiseen sopiva vaatetus.
 • Voit liikkua sisäpelikengillä, paljain varpain tai tossuilla.
 • Ilmajoogasynttäreillä kannattaa turvallisuussyistä huomioida, että lapsella ei ole koruja tai vaatteissa teräviä koristeita, vetoketjuja jne.

Välineistö

 • Kaikki synttäreillä tarvittavat välineet löytyvät meiltä. Synttäreille voi kuitenkin halutessaan tuoda oman nimikoidun juomapullon, sählymailan, keppihevosen jne.

Saapuminen synttäreille

 • Riittää, kun synttärisankari saapuu n. 5-10 minuuttia ennen juhlien alkua ottamaan vieraat vastaan, ja ohjaa heidät jättämään ulkovaatteet niille varatuille paikoille.

Lahjat

 • Sankarille on varattu oma paikka lahjoille, johon voi laittaa mahdolliset lahjat.
 • Suosittelemme, että lahjat avataan vasta kotona, sillä lapset yleensä haluavat liikkua koko synttäreiden ajan. Jos lahjoja on vähän ja ne haluaa avata synttäreiden aikana, sen voi tehdä herkutteluhetken yhteydessä.

Tarjoilut

Liikuntasynttäreille voit varata valmiin Liikuntaparkin tarjoilun tai järjestää tarjoilun itse.

Liikuntaparkin tarjoilu
Tarjoilu sisältää veden/mehun ja esim. sipsit, popparit, keksit, karkit, astiat ja siivouksen. Myös Liikuntaparkin tarjoiluun on mahdollista tuoda lisäksi omia tarjottavia esim. kakku.

Mahdolliset huomioitavat erityisruokavaliot ja allergiat tulee vahvistaa viimeistään 3 vrk ennen juhlapäivää. Ilmoita myös, voiko tarjota tuotetta, jossa on merkintä ”saattaa sisältää” vältettävää raaka-ainetta, esim. pähkinää tmv.

Oma tarjoilu

Omaan tarjoiluun kuuluu myös omat astiat sekä pöytien/tarjoilutilan siivous tarjoilun jälkeen. Siivoustarvikkeet tarjoiluja varten saat käyttöösi meiltä.
Jäätelötarjoilua varten käytössä on pakastin, ilmoita tarpeesta varauksen yhteydessä.

Tarjoilu sijoittuu lähtökohtaisesti synttäreiden puoliväliin, joten synttärivalmisteluja ennen juhlia ei tarvita. Riittää, kun olette paikalla ottamassa vieraita vastaan n. 5-10min ennen juhlien alkua.


Maksaminen

Synttärit maksetaan aina paikan päällä juhlapäivänä toteutuneen lukumäärän mukaisesti.

Tarjoilun hinta lasketaan hinnaston mukaisesti paikalle saapuvan henkilömäärän mukaan. Maksutapana käteinen tai korttimaksut.


Varausehdot ja hinnasto

Ohjatut synttärit 1,5h (sisältää aina ohjaajan Liikuntaparkin toimesta)

 • Minisynttärit max 1-10 hlö 150€
 • (lisähenkilö + 5€)

Ohjatut synttärit/tapahtumat 2h (sisältää aina ohjaajan Liikuntaparkin toimesta)

 • 1-14 hlö 190€
 • 15-20 hlö 210€
 • 21 - 30 hlö 260€
 • 31+ hlö 300€

Esport synttärit (sisältää aina ohjaajan Liikuntaparkin toimesta)

 • Esport tai liikunta + esport yhdistettynä 2 h (max 15 hlö) 229€
 • Esport tai liikunta + esport yhdistettynä 2,5 h (max 15 hlö) 269€

Omatoimiset synttärit 2h (ei ohjaajaa)

 • 160€ (sisältää liikuntatilan ja tarjoilutilan)

Tarjoilu:

 • Oma tarjoilu 0€ (omat astiat ja pöytien/juhlan jälkien siivous tarjoilun jälkeen)
 • Liikuntaparkin tarjoilu 6€/hlö laskutetaan syöjien mukaan.
  - Tarjoilu sisältää vähintään 2 erilaista sipsiä, karkkia ja keksiä, sekä juotavat.
  - Tarjoilun hintaan sisältyy astiat ja juhlatilan siivous
  - Tarjoiluun on mahdollista tuoda lisäksi omia tarjottavia tai teemarekvisiittaa.

* Mikäli synttärivaraukseen tulee yllättäen ylitsepääsemätön este (esimerkiksi sairastuminen), synttäriajankohta on mahdollista siirtää yhden kerran veloituksetta eteenpäin.

* Mikäli varaus peruutetaan asiakkaan toimesta alle 7vrk ennen juhlapäivää, veloitamme 100% juhlien hinnasta.

* Mikäli varaus peruutetaan asiakkaan toimesta alle 14vrk ennen juhlapäivää, veloitamme 50% juhlien hinnasta.Syntymäpäivät voidaan rakentaa sankarin omien toiveiden tai erilaisten valmiiden teemojen mukaan: esim. kaupunkisota-, parkour-, säbä,- keppari- tai trampoliinisynttärit!
​​​​​​​Uutuutena myös esport-pelisynttärit!