Kuntosali

Ei jäsenyyksiä tai sitoumuksia! Meillä voit treenata kertamaksulla, kymppikortilla tai valitsemasi kestoisella kuukausikortilla!

Kuvassa Jonna korpi

Kuvassa Jonna korpi

Kuntosali ja toiminnallisen harjoittelun alue

PYSÄKÖINTI
Pihassa maksuton pysäköinti.

TILA
Kuntosali n. 500 m2 (toiminnallisen harjoittelun alue n. 150 m2)

MISSÄ
Kuntosali ja sen yhteydessä oleva toiminnallisen harjoittelun alue sijaitsevat 5A-rakennuksen yläkerrassa, sisäänkäynti Wellness Parkin ovesta. Salille on myös hissi. Pyörätuoliasiakkaan henkilökohtainen avustaja aina veloituksetta salille. Kuntosalilla on erillinen lämmittelyalue, kuntosalilaite alue ja toiminnallinen alue.

MUUT KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT TILAT
Kuntosalimaksuun sisältyy myös tiettyjen muiden tilojen käyttöoikeus. Voit hyödyntää treenisi rakentamiseen näitä kaikkia tiloja niiden ollessa vapaana ohjattujen tuntien ulkopuolella. 5B-rakennuksen tilat on vain ohjatun toiminnan käytössä.

SPINNINGSALI
Ison salin yhteydessä olevassa spinningsalissa on Body Bike Supreme-, Body Bike Smart+ pyörät omatoimiseen harjoitteluun ja lämmittelyyn

STUDIO
Alakerrassa oleva tila soveltuu mainiosti esim. venyttelyyn ja kehonhuoltoon

ISO SALI
Salissa pystyy tekemään hyvin juoksutreeniä, vetoja ym. Salin mitta mahdollistaa myös nopeat juoksuharjoitteet.

​​​​​​​PUKUHUONEET
Alakerrassa on suihkulliset pukuhuoneet ja elektronisella lukolla varustetut pukukaapit. Yläkerrassa on suihkulliset pukuhuoneet sekä avainlukolliset pukukaapit.

Tavaroiden säilytys omalla vastuulla, Liikuntakeskus Parkki ei vastaa kadonneista, rikkoutuneista tai varastetuista tavaroista.

Tiloissamme on tallentavat valvontakamerat.

SAUNA
Ei yleistä saunamahdollisuutta. Saunatilaa vuokrataan yksityiseen käyttöön erikseen.

ESTEETTÖMYYS
Tiloissamme on huomioitu myös pyörätuoliasiakkaamme ja kuntosalille sekä toiminnallisen harjoittelun alueelle pääsee hissillä. Henkilökuntamme auttaa mielellään. Avustaja tai tukihenkilö pääsee asiakkaan kanssa salille aina veloituksetta.


OHJATTU TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ja CROSSTRAINING
Ohjatun toiminnan crosstrainingsali sijaitsee 5B-rakennuksessa. Crosstrainingsali on käytössä vain ohjattuihin tunteihin, eikä sen käyttöoikeus sisälly kuntosalikorttiin. Ohjatuille tunneille voi osallistua kertamaksulla, 10-kortilla ja ryhmäliikunnan sisältävällä kausikortilla.


Jonna Korpi

Lue lisää


Sinulle räätälöidyn personaltrainer palvelumme voit varata suoraan personal trainereiltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Lue lisää

Jonna Korpi

Lue lisää