Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennus keskittyy mielen hyvinvointiin ja antaa ratkaisuja arjen haasteisiin. Se on suosittua mm. huippu-urheilijoiden keskuudessa, mutta sopii oikeastaan kaikille, jotka kaipaavat arkeen sujuvuutta!

Mitä mentaalivalmennus on?


Mentaalivalmennus on ratkaisukeskeistä, käytännöllistä ja tulevaisuuteen suuntautuvaa valmennusta, jossa kysymyksin ja tehtävin autetaan asiakasta saamaan se, mitä hän haluaa. Valmennus auttaa asiakasta löytämään ja kirkastamaan omat tavoitteensa työssä, elämässä ja ihmissuhteissa. Valmennus sopii kaikille, joilla on voimavaroja ajatella omaa tulevaisuutta. Sitä käytetään niin työelämässä kuin yksityiselämässäkin. Yksi valmennuskerta kestää 60 minuuttia. Valmennus on ehdottoman luottamuksellista.


Hyödyt

Valmennus on voimaannuttavaa, ja se saa asiakkaan etenemään nopeammin kohti sitä, mitä hän haluaa. Valmennuksen keskeinen tavoite on lisätä voimavaroja ja omien vahvuuksien hyväksikäyttöä. Valmennus auttaa myös mm. tekemään elämänmuutoksia vähemmällä stressillä, löytämään ratkaisuja haastaviin vuorovaikutustilanteisiin ja korvaamaan itselle haitalliset uskomukset hyödyllisimmillä.

Jotta valmennus olisi mahdollisimman hyödyllistä, asiakkaalla on oltava voimavaroja ja halukkuutta muutoksiin. Asiakkaan on oltava valmis tarkastelemaan toimintaansa ja ajattelutapojaan avoimesti. Asiakkaan on oltava valmis tekemään töitä tavoitteiden eteen. Valmennus ei ole konsultointia. Se ei myöskään ole terapiaa, koska se suuntautuu tulevaisuuteen ja sen mahdollisuuksiin. Vain sitä voi muuttaa.


Valmennuksessa valmentaja esittää kysymyksiä, joiden tavoitteena on herättää asiakkaassa uusia ajatuksia ja sitä kautta uusia ratkaisuja. Mitä sinä haluat? Jos sinulla olisi käytössäsi kaiki tarvitsemasi rohkeus, mitä tekisit? Mikä sinua pidättelee? Missä näet itsesi 3 vuoden kuluttua? Mikä sinulle on kaikkein tärkeintä?


Valmentajasta:


Nina Juurakko-Vesikko on valmentanut satoja asiakkaita Tampereella ja Helsingissä, mm. Fitfarmin asiakkaita ja tehnyt Fitfarmille myös useita valmennusvideoita sekä esiintynyt mm. Jutta ja puolen vuoden superdieetit –ohjelmassa mentaalivalmentajana. Nyt Nina on aloittanut valmennuksen Liikuntaparkin tiloissa.


Nina on opiskellut MB elämäntaidon valmentajaksi, life coachiksi, Elämäntaidon valmennusakatemiassa Helsingissä vuosina 2012-2013. Akatemian koulutus on ICF:n (International Coacahing Federation) akkreditoimaa. Koulutuksen rehtorina ja pääopettajana toimii elämäntaidon valmennuksen Suomeen tuonut Marika Borg. Ninalla on pätevyys pitää myös työelämävalmennuksia. Nina on käynyt myös MB Aarrekarttaohjaajakoulutuksen Marikan opissa Helsingissä ja hän on pitänyt myös monia aarrekarttakoulutuksia. Aikaisemmalta koulutukseltaan Nina on tradenomi (alempi ja ylempi AMK) sekä poliisi.


Hinta:

Yksi valmennuskerta (60 min) maksaa 76 eur sis. alv 24% . Kolmen valmennuskerran paketti (3 x 60 min) 200 eur sis. alv.


Ajanvaraus:

Ajat ovat pääosin arki-ilta- ja viikonloppuaikoja. Varaa aikasi suoraan Ninalta p.040 5555588 (soitto tai tekstiviesti) tai sähköpostilla nina(at)arvovalmennus.fi

Tervetuloa valmennukseen!


Nina Juurakko-Vesikko