Covid-19 informaatio

Toimemme koronavirusta vastaan
Täältä löydät tietoa toimenpiteistämme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Sivua päivitetään aktiivisesti uuden informaation ilmettyä.
Viimeksi päivitetty –12.8.2020
Tällä hetkellä Liikuntakeskus Parkki on normaalisti avoinna, eikä esteitä treenaamiselle ole. Seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä hallituksen tiedotteita ja päivitämme omaa toimintasuunnitelmaamme hallituksen määräysten mukaiseksi, mikäli tilanne muuttuu.
Toimet
Meille on tärkeää, että jäsenemme tuntevat olonsa turvalliseksi treenatessaan keskuksessamme.
Tehostettu siivous
Meidän tärkein prioriteettimme on pitää salimme puhtaina ja siisteinä. Olemme lisänneet siivousta yleisellä tasolla, minkä lisäksi myös henkilökuntamme kiinnittää erityistä tarkkuutta laitteiden sekä välineiden puhdistamiseen liittyen. Kuntosaleilta löytää suihkepulloja, jotka on täytetty yleispesuaineella tai desinfiointiaineella.

Muistathan pudistaa laitteesi/käyttämäsi välineen käytön jälkeen.
Sisääntulo ovilla on käsidesi pullot ja edellytämme asiakkailta huolellista käsien pesua ja käsidesin käyttöä.
Turvavälit
Huolehdithan itse, että pyrit tekemään treenin sellaisessa paikassa, jossa se on turvavälit huomioon ottaen mahdollista.
Tietoa salin ruuhka-ajoista
Sinulla on mahdollisuus treenata salilla aikavälillä 5.30 – 23.00. Mikäli haluat pitää etäisyyttä muihin ihmisiin, mutta kuitenkin treenata salilla, suosittelemme valitsemaan treeniajan ruuhka-aikojen ulkopuolelta.
Asiakkaiden vastuu talkoissa
Toivomme yhteistyötä kaikilta asiakkailtamme, pyydämme huomioimaan infektioiden riskit ja puhdistamaan laitteet puhdistusaineella erityisen huolellisesti. Myös kädet tulisi pestä huolellisesti saippuan kanssa mahdollisimman usein.