Koronavirus -informaatio

Täältä löydät tietoa toimenpiteistämme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.
Sivua päivitetään uuden informaation ilmettyä. Ylimmät tiedotteet ajankohtaisimpia.

Vastauksia päivän polttaviin kysymyksiin

SEURAAMME TIIVIISTI AVI:N MÄÄRÄYKSIÄ.

• LASTEN JA NUORTEN RYHMÄT ALKAVAT NORMAALISTI VIIKOLLA 2.
HUOM! TULLAAN JUMPPAAN VASTA JUMPAN ALKAESSA JA POISTUTAAN RIPEÄSTI TUNNIN PÄÄTYTTYÄ. AIKUISET ODOTTAVAT MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN ULKONA.
​​​​​​​

• PADEL- JA SULKAPALLOVUOROT NORMAALISTI TULETHAN VARATULLE VUOROLLE VASTA VUORON ALKAESSA. VÄLTÄ KONTAKTEJA MUIHIN PELAAJIIN.

• KUNTOSALI AUKI NORMAALISTI
- HUOM! Jokaisen kävijän kuntoiluaika rajoitettu max. 90 minuuttiin.
Kirjaa itsesi AINA sisälle app:n "Avaa ovi" -painikkeella.
Kuntosaliasiakkaiden määrän seurantaan kehitetty laskuri pysyy näin ajan tasalla.

TEE TREENISI JA POISTU TILOISTA ILMAN YLIMÄÄRÄISTÄ OLESKELUA.​​​​​​​

​​​​​​

• RYHMÄLIIKUNTATUNNIT SEKÄ AIKUISTEN KAUSIMAKSULLISET RYHMÄT TAUOLLA
​​​​​​​- Crosstraining -sali varattavissa omatoimiseen harjoitteluun (max 6hlö kerralla)
TIEDOTAMME MAHDOLLISISTA MUUTOKSISTA HETI TÄLLÄ SIVULLA, MIKÄLI SELLAISIA ILMENEE.


Tiedote AVI:n sulkumääräyksiä koskien

Lue lisää


Aikaisempia ohjeita alla:

HUOM!
Tulethan tiloihimme vain TÄYSIN TERVEENÄ.
Jätäthän treenin välistä, mikäli sinulla on pieniäkin flunssan oireita tai epäilet olevasi altistunut virukselle.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Liikuntatiloista poistutaan välittömästi tuntien jälkeen ja tunnille tullaan vasta tunnin alkaessa.

- Ei keräännytä käytävälle odottelemaan tuntien alkua. Maskisuositus kaikessa muussa kontaktissa paitsi liikuntasuorituksen aikana.

- Vältetään suihkussa käymistä ja muuta oleskelua pukuhuonetiloissa.

- Ryhmäliikuntatunnille voi tulla myös padelin oven kautta niin ei synny ruuhkaa kenkätelineelle.

- Käytetään ryhmäliikuntasalista poistumiseen mahdollisuuksien mukaan molempia ovia.


Seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä hallituksen tiedotteita ja päivitämme omaa toimintasuunnitelmaamme hallituksen määräysten mukaiseksi, mikäli tilanne muuttuu.

TOIMET
Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi treenatessaan keskuksessamme. Autathan omalta osaltasi tässä, jotta toimintamme pyörii myös jatkossa.
Kiitos avustasi, välitetään toisistamme ja säilytetään liikunnan ilo!


- Tehostettu siivous
Meidän tärkein prioriteettimme on pitää salimme puhtaina ja siisteinä. Olemme lisänneet siivousta yleisellä tasolla, jonka lisäksi myös henkilökuntamme kiinnittää erityistä tarkkuutta laitteiden sekä välineiden puhdistamiseen liittyen. Kuntosaleilta löytää suihkepulloja, jotka on täytetty yleispesuaineella tai desinfiointiaineella.

Muistathan puhdistaa laitteesi/käyttämäsi välineen käytön jälkeen.
Jokaisessa sisäänkäynnissä on käsidesipullot ja edellytämme asiakkailta huolellista käsien pesua sekä hygieniasta huolehtimista.

- Turvavälit
Huolehdithan itse, että pyrit tekemään treenin sellaisessa paikassa, jossa se on turvavälit huomioon ottaen mahdollista. Muista riittävät turvavälit ja etäisyydet myös pukuhuoneissa.

- Ryhmäliikuntatuntien osallistujamäärät
Olemme pienentäneet ryhmäkokoja ryhmäliikuntatunneilla ja laitamme mahdollisuuksien mukaan paikat valmiiksi jokaiselle tunnille.
Suhteutamme ryhmäkoon käytettävissä olevaan tilaan.
Pyrimme myös "tuulettamaan" tilaa peräkkäisten tuntien välissä.

- Maskisuositus ja muut turvatoimet
Suosittelemme maskin käyttöä liikkuessanne tiloissamme muulloin kuin treenin aikana. Vältäthän turhaa oleilua pukuhuoneissa ja käytävillä. Suosittelemme pukemaan treenivaatteet jo valmiiksi kotona, jolloin kontaktit pukuhuoneissa vähenee ja suosittelemmekin vain pikaisia käyntejä pukuhuonetiloissa. Pyrimme tuulettamaan ryhmäliikuntatilan(crosstrainingsali) tuntien välissä, mikäli salissa on peräkkäisiä tunteja, joten ethän tule tiloihin liian aikaisin odottamaan tunnin alkua.

- Tietoa salin ruuhka-ajoista
Sinulla on mahdollisuus treenata salilla aikavälillä 5.00 – 23.00. Mikäli haluat pitää etäisyyttä muihin ihmisiin, mutta kuitenkin treenata salilla, suosittelemme valitsemaan treeniajan ruuhka-aikojen ulkopuolelta. Tässä auttaa kuntosalikävijöille kehitetty laskurimme.

- Kuntosalikävijöille kehitetty laskuri

Jokainen kuntosaliasiakas kirjaa AINA itsensä henkilökohtaisesti sisälle Liikuntaparkin tiloihin avaamalla itselleen oven sovelluksen "Avaa ovi" -painikkeen tai kulkutäginsä avulla.

Näin pystymme seuraamaan paremmin kävijämääriä sekä tarvittaessa jäljittämään ja ottamaan yhteyttä tiloissamme käyneisiin asiakkaisiin.


- Asiakkaiden vastuu
Toivomme yhteistyötä kaikilta asiakkailtamme, pyydämme huomioimaan infektioiden riskit ja välttämään jonoja ja huolehtimaan riittävästä etäisyydestä kanssaliikkujaan. Kädet tulisi pestä huolellisesti saippuan kanssa mahdollisimman usein ja käyttää käsidesiä.