Kevään lyhytkurssit 2021

Toukokuun lyhytkursseilla pääset tutustumaan Liikuntaparkin eri harrastusvaihtoehtoihin vaikkapa tulevan syksyn harrastuksia miettiessä. Valitse omasi ja tule mukaan!

Lyhytkurssit järjestetään aikavälillä 3.5.-4.6.2021. Jokainen ryhmä sisältää 5 kertaa.

Katso lisätiedot eri ryhmävaihtoehdoista alta ja ilmoittaudu mukaan!


Tankotanssi -lyhytkurssit

Tankotanssi on tämän päivän trendilaji, jossa kehittyy niin kehonhallinta kuin käsivoimatkin. Lyhytkursseja on tarjolla niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Ryhmiä on lapsille sekä aikuisille. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Parkour -lyhytkurssi

Parkour on suosittu liikuntaharrastus, joka sopii niin tytöille kuin pojillekin.
Lyhytkurssilla pääset testaamaan lajia yleisimpien parkour -liikkeiden sekä erilaisten ratojen muodossa, tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Junior Crosstraining -lyhytkurssi

Junior Crosstraining on nuorille suunnattu ryhmä toiminnalliseen harjoitteluun.
​​​​​​​Toukokuun lyhytkurssilla tutustutaan yleisimpiin tekniikoihin ja tehdään 5 erilaista monipuolista treeniä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Temppuja ilmassa -lyhytkurssi

Temppuja ilmassa on ryhmä, jossa tutustutaan ilmatemppuiluun monipuolisen välineistön avulla. Toukokuun lyhytkurssilla pääset kokeilemaan mm. rengastrapetsia, GoFlo:ta, ilmajoogaa, tankotanssia sekä fitness -trampoliineja. Tervetuloa mukaan!
​​​​​​​

Lue lisää

Lasten ilmajooga -lyhytkurssi

Ilmajoogassa lapset saavat kokea riemukkaita hetkiä erilaisia liikkeitä ja temppuja harjoitellen ilmajoogakankaan avulla. Toukokuun lyhytkurssilla pääset tutustumaan tähän mahtavaan lajiin, tervetuloa mukaan!

Lue lisää