Covid-19 informaatio

Lue tästä Liikuntakeskus Parkin toimet koronavirusta vastaan

Täältä löydät tietoa toimenpiteistämme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.
Sivua päivitetään aktiivisesti uuden informaation ilmettyä.
Viimeksi päivitetty – 8.1.2021

HUOM!
Tulethan tiloihimme vain TÄYSIN TERVEENÄ.
Jätäthän treenin välistä, mikäli sinulla on pieniäkin flunssan oireita tai epäilet olevasi altistunut virukselle.

Jokainen kuntosaliasiakas kirjaa AINA itsensä henkilökohtaisesti sisälle Liikuntaparkin tiloihin avaamalla itselleen oven sovelluksen "Avaa ovi" -painikkeen tai kulkutäginsä avulla. Jokaiselle ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen varausjärjestelmän kautta.

Näin pystymme seuraamaan paremmin kävijämääriä sekä tarvittaessa jäljittämään ja ottamaan yhteyttä tiloissamme käyneisiin asiakkaisiin.

Kiitos avustasi, huolehditaan yhdessä itsestämme ja toisistamme.


Tällä hetkellä Liikuntakeskus Parkki on normaalisti avoinna, eikä esteitä treenaamiselle ole. Vuorot isossa salissa, sulkapallo- ja padelvuorot pyörivät normaalisti. Myös kevään kausimaksulliset ryhmät käynnistyvät normaalin aikataulun mukaisesti.
Vältetään ylimääräisiä lähikontakteja. Tiloissamme on maskisuositus, joten käytäthän sitä aina mikäli se on mahdollista, (muulloin kuin fyysisen urheilusuorituksen aikana).

Seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä hallituksen tiedotteita ja päivitämme omaa toimintasuunnitelmaamme hallituksen määräysten mukaiseksi, mikäli tilanne muuttuu.

Suosittelemme maskin käyttöä liikkuessanne tiloissamme muulloin kuin treenin aikana. Vältäthän turhaa oleilua pukuhuoneissa ja käytävillä. Suosittelemme pukemaan treenivaatteet jo valmiiksi kotona, jolloin kontaktit pukuhuoneissa vähenee ja suosittelemmekin vain pikaisia käyntejä pukuhuonetiloissa. Pyrimme tuulettamaan ryhmäliikuntatilan(crosstrainingsali) tuntien välissä, mikäli salissa on peräkkäisiä tunteja, joten ethän tule tiloihin liian aikaisin odottamaan tunnin alkua.

TOIMET
Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi treenatessaan keskuksessamme ja olemme pienentäneet ryhmäkokoja ryhmäliikuntatunneilla ja laitamme mahdollisuuksien mukaan paikat valmiiksi jokaiselle tunnille. Näin turvavälit säilyvät jokaisella tunnilla, ja treenaaminen on mahdollisimman turvallista.
Suhteutamme ryhmäkoon käytettävissä olevaan tilaan.
Huomioimme myös sen, että peräkkäisten tuntien väliin jää tuuletustauko.

- Tehostettu siivous
Meidän tärkein prioriteettimme on pitää salimme puhtaina ja siisteinä. Olemme lisänneet siivousta yleisellä tasolla, minkä lisäksi myös henkilökuntamme kiinnittää erityistä tarkkuutta laitteiden sekä välineiden puhdistamiseen liittyen. Kuntosaleilta löytää suihkepulloja, jotka on täytetty yleispesuaineella tai desinfiointiaineella.

Muistathan puhdistaa laitteesi/käyttämäsi välineen käytön jälkeen.
Jokaisessa sisäänkäynnissä on käsidesipullot ja edellytämme asiakkailta huolellista käsien pesua ja käsidesin käyttöä.

- Turvavälit
Huolehdithan itse, että pyrit tekemään treenin sellaisessa paikassa, jossa se on turvavälit huomioon ottaen mahdollista. Muista riittävät turvavälit ja etäisyydet myös pukuhuoneissa.

- Tietoa salin ruuhka-ajoista
Sinulla on mahdollisuus treenata salilla aikavälillä 5.00 – 23.00. Mikäli haluat pitää etäisyyttä muihin ihmisiin, mutta kuitenkin treenata salilla, suosittelemme valitsemaan treeniajan ruuhka-aikojen ulkopuolelta.

- Asiakkaiden vastuu
Toivomme yhteistyötä kaikilta asiakkailtamme, pyydämme huomioimaan infektioiden riskit ja välttämään jonoja ja huolehtimaan riittävästä etäisyydestä kanssaliikkujaan. Kädet tulisi pestä huolellisesti saippuan kanssa mahdollisimman usein ja käyttää käsidesiä.